Ditt eget volleyballarrangement i sanda!

Har din organisasjon, studentforening eller vennegjeng lyst til å prøve noe nytt så er beachvolleyarrangement på Koll Arena en fantastisk mulighet. Vi har Norges feteste sandvolleyballanlegg og noen av Norges beste spillere og trenere i Koll Sandvolleyball. Sammen kan vi tilby dere en unik opplevelse i sanda.

På Koll Arena har vi flotte tribuner, kiosk, sektreteriat og lydanlegg. Ønsker dere å gjennomføre et arrangement sent på kvelden har vi også lysanlegg som skaper en magisk stemning på banen. Vi har også tønnegrill, utedusj og alt dere trenger av utstyr.

Rabalder har arrangert turnering på Koll Arena to år på rad til stor suksess

Rabalder har arrangert turnering på Koll Arena to år på rad til stor suksess

Vi tilbyr to arrangementspakker:

Beach basic
I denne pakken tilbyr vi bane, nettoppsett, baller, musikkanlegg, tønnegrill og enkel kiosk. Anleggsansvarlig vil være tilstede på Koll Arena under hele arrangementet. Dette er den perfekte pakken for sommeravslutning, kick off, teambygging. Dere velger selv antallet baner dere ønsker å benytte.

Life’s a beach
I denne pakken stiller vi med instruktører og turneringsledere. Vi kan tilby instruksjon med toppspillere, lede en treningsøkt, og sette opp og dømme en turnering i sandvolleyball, alt tilpasset størrelse og nivå. Selvsagt er alt fra Basis-pakken også inkludert i denne pakken. Dette er unik mulighet for en helg dag spekket med idrettsglede, mestring og moro. Her kan store bedrifter gjennomføre teambygging med mange personer. Vi garanterer gode minner og en unik opplevelse.

Pick ‘n’ choose
Har din bedrift eller organisasjon ønsker om et helt spesielt opplegg så ta kontakt så lager vi et fantastisk opplegg sammen.

Priser

Gjennomføring av arrangement på Koll Arena er en av sandvolleyballgruppas dugnadsaktiviteter og inntektskilder. Inntektene blir kanalisert tilbake til volleyballaktivitet for barn og unge i lokalmiljøet. Koll Arena er et rusfritt anlegg.

Oppsatte treninger og turneringer fra NVBF har forrang foran andre arrangementer. Prisene varier ut ifra hvilken pakke dere velger. Ta kontakt for et pristilbud.

Bestilling av arrangement

Ønsker du å bestille arrangement, ta kontakt med bookingansvarlig Merete Saugestad på merete.saugestad@gmail.com eller mobil: 97176 618