Treningstilbud i Koll Sandvolleyball

Vi arrangerer treninger for gutter og jenter i aldersgruppene U13 (MiniMix), U15, U17 og U19. Alle gruppene tilbyr profesjonell trenerkompetanse med erfarne trenere.

Treningstilbud

Vi har tilbud til følgende årsklasser:

Jenter og gutter U13 år deltar på MiniMix 

Jenter U15

Gutter U15

Jenter U17/19

Vi har for tiden ikke en egen treningsgruppe for gutter 17/19, men setter det mer enn gjerne opp. Ta kontakt - dere trenger ikke å ha spilt volleyball før!

Treningsavgift

Det koster 600,- for å delta på 1 trening pr uke. Ønsker man i tillegg å delta på utviklingsgruppe er kostnaden 1200,- for sesongen. For alle Koll Volley-medlemmer (feks VoksenMix, Koll Elite og senior) som skal trene - men uten trener - kommer en treningsavgift 300,-.

Hvem kan delta

Koll Sandvolleyball er et tilbud til alle som vil trene og spille volleyball. Tilbudet gjelder for barn og ungdom opp til U19.

Må jeg være medlem i Koll IL?

Ja, du må være medlem av Koll IL for å spille sandvolleyball i Koll Sandvolleyball. Se http://www.koll.no/ for mer informajson

Kan jeg spille for en annen volleyballklubb inne og for Koll Sandvolleyball ute?

Ja du kan helt fint spille volley innendørs for en annen klubb en Koll og samtidig trene i Koll Sandvolley. Når man konkurrerer i sandvolleyball representerer man seg selv og sin makker og ikke en klubb.

Hvordan melder jeg meg på?

Registrer og betal på her

Treneroversikt

espen s
Espen Sørum
Espen er trener for utviklingsgrupper for U15 og U17/19. Espen har spesielt ansvar for de spillerene som ønsker å legge mye energi og fokus i sandvolleyball og som er ekstra motiverte for egen utvikling.

Flere trenere er på vei og vil bli presentert her.