Treningstilbud i Koll Sandvolleyball

Vi arrangerer treninger for gutter og jenter i aldersgruppene U13 (MiniMix), U15, U17 og U19. Alle gruppene tilbyr profesjonell trenerkompetanse med erfarne trenere.


Treningstilbud

Vi har tilbud til følgende årsklasser:

  • MiniMix 

  • Ungdom U15

  • Junior Gutter U17 - U19

  • Junior Jenter U17 - U19

  • Senior Dame

  • Senior Herre

  • Veteran


Treneroversikt

Espen Sørum
Espen er trener for junior jenter og gutter på mandager med egen gruppe. Espen er kanskje en av Norges beste og mest erfarne beachtrenere.

Morten Kvamsdal
Morten er trener for junior jenter og gutter på mandager sammen med Espen samt for begge grupper på torsdager. Morten er tidligere vært en av Norges beste beachspillere på internasjonalt nivå. I dag er Morten hovedtrener for Oslo Volley sitt elitelag på damesiden - men om våren og sommeren finner du han på Koll Arena.

Mathilde Bratlie
Mathilde er trener for junior gutter på Koll og spiller selv på elitelaget til Koll. Mathilde var i fjor trener for regionlaget i beach og tok gull i NM.

Bendik Huus
Bendik er tidligere elitespiller men er nå hovedtrener for Koll sitt herrelag i eliteserien. Bendik er en meget erfaren spiller og trener.

Maren Duesund, Tuva Saugestad og Signe Marie Balk er aktive spillere på juniornivå i Koll - både inne og i beach. Sammen trener de ungdomsgruppa i Koll.


Treningsavgift

Det koster 600,- for å delta på 1 trening pr uke. Ønsker man i tillegg å delta på utviklingsgruppe er kostnaden 1200,- for sesongen. For alle Koll Volley-medlemmer (feks VoksenMix, Koll Elite og senior) som skal trene - men uten trener - kommer en treningsavgift 300,-.


Hvem kan delta

Koll Sandvolleyball er et tilbud til alle som vil trene og spille volleyball. Tilbudet gjelder primært for barn og ungdom opp til U19. Vi har egne treningstilbud for våre seniorspillere i Koll Volley.

Må jeg være medlem i Koll IL?

Ja, du må være medlem av Koll IL for å spille sandvolleyball i Koll Sandvolleyball. Se http://www.koll.no/ for mer informajson

Kan jeg spille for en annen volleyballklubb inne og for Koll Sandvolleyball ute?

Ja du kan helt fint spille volley innendørs for en annen klubb en Koll og samtidig trene i Koll Sandvolley. Når man konkurrerer i sandvolleyball representerer man seg selv og sin makker og ikke en klubb.

Hvordan melder jeg meg på?

Registrer og betal på her