Treningstilbud i Koll Sandvolleyball

Vi arrangerer treninger for gutter og jenter i aldersgruppene U13 (MiniMix), U15, U17 og U19. Alle gruppene tilbyr profesjonell trenerkompetanse med erfarne trenere.


Treningstilbud

Vi har tilbud til følgende årsklasser:

  • MiniMix 

  • Ungdom U15

  • Junior Gutter U17 - U19

  • Junior Jenter U17 - U19

  • Senior Dame

  • Senior Herre

  • Veteran


Treneroversikt

Maren Duesund
Maren er tidligere juniorspiller i klubben og har spilte både vanlig volleyball og sandvolleyball i en årrekke. Hun er ansvarlig trener for MiniMix

Tuva Saugestad og Signe Marie Balk er aktive spillere på juniornivå i Koll - både inne og i beach. Sammen trener de ungdomsgruppa i Koll.

Espen Sørum
Espen er trener for junior jenter og gutter på mandager med egen gruppe.

Morten Kvamsdal
Morten er trener for junior jenter og gutter på mandager sammen med Espen samt for begge grupper på torsdager.

Kjell Erik Kvamsdal


Treningsavgift

Det koster 600,- for å delta på 1 trening pr uke. Ønsker man i tillegg å delta på utviklingsgruppe er kostnaden 1200,- for sesongen. For alle Koll Volley-medlemmer (feks VoksenMix, Koll Elite og senior) som skal trene - men uten trener - kommer en treningsavgift 300,-.


Hvem kan delta

Koll Sandvolleyball er et tilbud til alle som vil trene og spille volleyball. Tilbudet gjelder primært for barn og ungdom opp til U19. Vi har egne treningstilbud for våre seniorspillere i Koll Volley.

Må jeg være medlem i Koll IL?

Ja, du må være medlem av Koll IL for å spille sandvolleyball i Koll Sandvolleyball. Se http://www.koll.no/ for mer informajson

Kan jeg spille for en annen volleyballklubb inne og for Koll Sandvolleyball ute?

Ja du kan helt fint spille volley innendørs for en annen klubb en Koll og samtidig trene i Koll Sandvolley. Når man konkurrerer i sandvolleyball representerer man seg selv og sin makker og ikke en klubb.

Hvordan melder jeg meg på?

Registrer og betal på her